Huisartsen

De zorg in het MCB:  veilig en toegankelijk

De zorg van uw zorgverleners in Medisch Centrum Bodegraven is weer opgestart, dus ook door uw huisarts. Als u hulp nodig heeft dan kunt u bij ons op een veilige manier terecht. We hebben maatregelen genomen om de zorg zo veilig mogelijk te leveren. Zo zijn de spreekuurtijden en looproutes aangepast, stimuleren we mensen om gebruik te maken van digitale middelen zoals MijnGezondheid.net en de Medgemak-app, en houden we zoveel mogelijk rekening met het aantal mensen dat tegelijk aanwezig is in het gebouw. Als dat nodig is zal tijdens het spreekuur gebruik gemaakt worden van persoonlijke beschermingsmiddelen.
Wij vragen u het liefst telefonisch een afspraak te maken voor het spreekuur en niet zomaar het pand te betreden. We volgend daarbij de volgende richtlijnen.
 
Heeft u vragen over uw Covid-vaccinatie: wij verwijzen u naar de website van de GGD en RIVM. Daar vindt u informatie over wanneer u aan de beurt bent voor uw vaccinatie. Wij hebben op dat vlak geen aanvullende informatie. Ook hebben wij geen reservelijst waarop wij u kunnen zetten en kunnen u ook geen voorrang geven bij de GGD. 
 
 
 
  1. Patiënten kunnen alleen worden gezien na telefonisch overleg met de assistente. Aanlopen bij de praktijk is niet mogelijk.
  2. Bij klachten die kunnen wijzen op Corona (hoesten, koorts en/of benauwdheid) kunt u telefonisch contact opnemen en zal de assistente overleggen met uw huisarts. Kom in ieder geval niet naar de praktijk!
  3. Kom zo veel mogelijk alleen naar het spreekuur. Wordt u gereden, laat dan uw chauffeur buiten wachten.
  4. Draag bij betreden van ons pand altijd een mondkapje!
  5. Kom precies op het afgesproken tijdstip, dus niet te laat maar ook niet te vroeg.
  6. Het aantal afspraakplekken is beperkt. Daarom zal de assistente met u bespreken of een klacht ook op een andere manier kan worden afgehandeld. Denk daarbij aan een e-consult, telefonisch overleg, beeldbellen of via het opsturen van foto’s (MijnGezondheid.net/ Medgemak-app).
 
Het advies ‘blijf thuis bij klachten die kunnen wijzen op corona’ blijft van kracht. Heeft u klachten die kunnen wijzen op Corona? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de GGD op telefoonnummer 0800-1202.of meer informatie vinden op de website van het RIVM of thuisarts.nl.
Overige vragen: 
Voor andere vragen en antwoorden kunt u kijken op thuisarts.nl, de website van het RIVM of bellen met het door de overheid ingestelde telefoonnummer 0800-1351 (gratis)

Praktijk Daniels&Spaargaren: telefoonnummer 0172-612268
Praktijk Van Gils: telefoonnummer 0172-612113

U vindt hier alle informatie over onze praktijken: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden van de praktijk, informatie over de waarneming in avond en weekend etc. Zo kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag bij de huisartspraktijk terecht voor meer informatie.

 

Voor puur administratieve vragen kunt u mailen met administratie@mcbodegraven.nl, dit is dus niet voor medische vragen!

Blader eens rustig door de pagina's heen en keer nog eens terug, want de informatie op de site wordt regelmatig onderhouden en vernieuwd. Vergeet niet onze site toe te voegen aan uw favorieten!

 

let op: Momenteel is de praktijk Daniels en Spaargaren gesloten voor nieuwe patienten.  

 

Tot ziens op de praktijk!