Dhr. J.A.M. Daniels
Huisarts

Dhr. Daniels is aanwezig op maandag t/m vrijdag en werkt in de praktijk samen met mw. Spaargaren. Hij verricht ook sterilisaties bij de man. 

Telefoonnummer praktijk:
0172-612268

BIG:19058303801‬

Mw. C.F. Spaargaren
Huisarts

Mw. Spaargaren is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag en werkt in de praktijk samen met dhr. Daniels.

Telefoonnummer praktijk: 
0172-612268

BIG:89059399201

Mw. M.T. van Gils
Huisarts

Mw. van Gils is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag en werkt in de praktijk samen met Mw Van Vliet.

Telefoonnummer praktijk: 
0172-612113

BIG: 19048143701

Mw Van Vliet

Huisarts

Mw V Vliet is aanwezig op maandag en woensdag en donderdag. Zij werkt in de praktijk samen met Mw. van Gils. BIG: 89041392001

Christa Smolders

Doktersassistente

Christa is werkzaam als doktersassistente in de praktijk van dhr. Daniels en mw. Spaargaren en is aanwezig op maandag, donderdagochtend en vrijdagochtend. Ze is volledig gediplomeerd en heeft al veel ervaring en kennis opgedaan.

Jolanda van der Kleij

Doktersassistente

Een ervaren doktersassistente en is per 01-01-2009 werkzaam in de praktijk. Zij werkt op Dinsdag Woensdag en Donderdag
Ze doet ook longfunctieonderzoek en sociale visites. Jolanda doet daarnaast ook sociale visites.

Corrieke Rijkaart

Doktersassistente

Corrieke werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken.

Annie Ypelaar-de Wit

Praktijkondersteuner

Annie is reeds lang werkzaam in de praktijk van dhr. Daniels en mw. Spaargaren en heeft zich ontwikkeld van doktersassistente tot praktijkondersteuner. Zij is daarmee een bron van kennis en kundigheid. Ze werkt op maandag en donderdag en dan vooral in de zorg aan diabetes en andere chronische patiënten.

Carla de Gunst

Praktijkverpleegkundige

Carla werkt als praktijkverpleegkundige in de praktijk van dhr Daniels en Mw Spaargaren en in de praktijk van mw V Gils en mw Melchers.
Samen met de praktijkondersteuner Annie zorgt zij voor de begeleiding van de mensen met Diabetes, Copd, Hypertensie, Hypercholesterolaemie, Dementie of anderen met een chronische zorgbehoefte.

Onno Kastelein

POH GGZ

Dhr. Kastelein, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV), is werkzaam op verschillende dagen in de praktijk en ziet patiënten uit beide praktijken.

Marianne Palsgraaf

Doktersassistente

Marianne werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken. Ze doet ook spreekuren..

Mariette vd Hondel

Doktersassistente

Mariette werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken. Ze doet ook spreekuren.

Danielle Beijer

Doktersassistente

Danielle werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken. Ze doet ook spreekuren.

Tineke Temming

Doktersassistente

Tineke werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken. Ze doet ook spreekuren.

Patty Van Dam

Doktersassistente

Patty werkt parttime als doktersassistente in beide praktijken. Ze is gediplomeerd doktersassistente en heeft al veel kennis en ervaring opgedaan, mede door haar ervaring uit het ziekenhuis.

Jacqueline van Kempen

Doktersassistente

Jacqueline werkt parttime als volledig gediplomeerd doktersassistente voor zowel de praktijk van dokter Daniels en Spaargaren als de praktijk van dokter Van Gils.

 

Ellen Rotscheid

Doktersassistente

Ellen werkt parttime als volledig gediplomeerd doktersassistente voor beide praktijken. Zij doet ook zelfstandig spreekuren. 

May Britt Koeleman

Doktersassistente

May Britt werkt als volledig gediplomeerd doktersassistente voor beide praktijken, zij is er 4 dagen per week.