• Ma- Vr 08:00 -17:00 | Willem de Zwijgerstraat 9 | Bodegraven

Inschrijven / uitschrijven.

Goed nieuws!! 

3e Praktijk in het MCB: Huisartsenpraraktijk Willem De Zwijger

Per 1 januari 2024 zullen de huisartsen van praktijken van het Medisch Centrum Bodegraven een 3e en dus nieuwe praktijk opzetten. Hierin zullen wij de helft van de praktijk van oud-collega van Dobben overnemen. Daarnaast zijn we per 1 januari ook open voor nieuwe patiënten die nog een huisarts in Bodegraven zoeken. De patiënten van dr V Dobben ontvangen van ons een bericht wanneer ze worden ingeschreven, zij hoeven niets te doen! Patienten die nog een huisarts zoeken binnen het dorp kunnen zich aanmelden door het inschrijfformulier op deze site in te vullen, zij komen dan op een wachtlijst zodat wij per 1 januari tot inschrijving kunnen overgaan.


Mocht u in verband met verhuizen naar een andere huisarts over willen gaan, willen wij u vragen het bijgaand uitschrijfformulier te downloaden, in te vullen en bij ons af te geven. Vergeet daarbij niet de handtekeningen te plaatsen!

Personen vanaf 16 jaar geven zelf toestemming door te tekenen.Voor kinderen tot 12 jaar geven de ouders/voogd toestemming door beiden te tekenen. Voor kinderen van 12 tot 16 jaar geldt, dat de ouders/voogd en het kind, alle drie moeten tekenen.
Image

Praktijk:

Praktijk Daniels & Spaargaren
Praktijk van Gils

Praktijk Willem de Zwijger (per 1-1-2024)

Openingstijden

van 8.00-17.00 uur

Bereikbaarheid

Praktijk Daniels & Spaargaren:
0172-612268
Praktijk van Gils:
0172-612113
© 2023 Medisch Centrum Bodegraven - Design by Create2Deliver.nl